Kargı MYO ile gelişiyor

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Alkan, AK Parti eski Vekili Kavuştu ile Kargı MYO'da inceleme yaptı

07 Haziran 2018 Perşembe 13:55
Kargı MYO ile gelişiyor

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Hitit Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Kargı Yerleşkesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile birlikte Kargı Meslek Yüksekokulu Yerleşkesini ziyaret etti.

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Kadir Erol, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Zafer Köse, Öğretim Üyesi Dr. Şenol Yavuz, Öğretim Görevlileri Kayhan Aladoğan ve Murat Çakan ile Yüksekokul Sekreteri Mahmut Güngör tarafından karşılanan Rektör Alkan ve beraberindekiler binayı gezerek incelemelerde bulundu. Rektör Reha Metin Alkan ve beraberindekiler daha sonra öğrencilerle bir araya geldi. Kargı yerleşkesinde önemli ölçüde bir gelişimin olduğunu belirten Alkan, bundan sonraki süreçte desteklerin artarak devam edeceğini belirterek, bu noktada vermiş olduğu desteklerden dolayı 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu başta olmak üzere Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hitit Üniversitesinde yaşanan gelişmeler hakkında bilgiler veren Alkan, “Hitit Üniversitesi 8000 öğrenciye sahipken, şu an Tıp Fakültesi olarak Antarktika’ya gidip projeler yapabilen, dünyanın hemen her tarafında farklı çalışmalar geliştirebilen ve adından övgüyle bahsettiren bir üniversite haline geldi” diyerek Meslek Yüksek Okulları’nın önemine değindi.

Alkan, “Yeni kurulan Kargı Meslek Yüksekokulu ile birlikte MYO sayısı 8’e ulaşan Üniversitemiz, 8 Fakülte, 3 Enstitü, 3 Yüksekokul ve 13 Araştırma ve Uygulama Merkezi ile belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

Alkan, öğrencilere Kargı ile iç içe olarak ortak çalışmalar gerçekleştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak öğrenci kulüpleri aracılığıyla pek çok etkinlik gerçekleştirebileceklerinin de altını çizdi.

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu ise üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, Rektör Alkan’a “Hitit Üniversitesi’nin çok kısa süre içerisinde belirli bir seviyeye ulaşmasında sizin payınızın çok büyük olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kavuştu, Kargı Meslek Yüksek Okulu’nun, başından beri Rektör Reha Metin Alkan, üniversite hocaları, dernek başkanları, dernek yönetimleri ve herkesin gayretiyle elbirliğiyle bu seviyeye geldiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165