Kargı, MYO'ya kavuştu

HİTÜ Rektörü Alkan, Kargı Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde incelemelerde bulundu

18 Mart 2018 Pazar 10:42
Kargı, MYO'ya kavuştu

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık ile birlikte Kargı Meslek Yüksekokulu ve Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

İlk ziyaretini Kargı’ya gerçekleştiren Alkan, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ile birlikte eğitim binasında incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi.

Kargı yerleşkesinde önemli ölçüde bir gelişimin olduğunu belirten Alkan, bundan sonraki süreçte desteklerin artarak devam edeceğini belirterek, bu noktada vermiş olduğu desteklerden dolayı Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Alkan, öğrencilere Kargı ile iç içe olarak ortak çalışmalar gerçekleştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak öğrenci kulüpleri aracılığıyla pek çok etkinlik gerçekleştirebileceklerinin de altını çizdi.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen de üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Hitit Üniversitesi'nin çok kısa süre içerisinde belirli bir seviyeye ulaşmasında sizin payınızın çok büyük olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Öğrenci yurdu konusunda çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Şen, “Sizler bizim evladımızsınız. Hiçbir zaman sizlerin üzerinizden desteğimizi çekmeyeceğiz” dedi.

Kargı AK Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir ise Kargı’ya eğitim birimi kazandırılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hem ilçenin hem de üniversitenin gelişip büyümesi için üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Rektör Alkan, ikinci ziyaretini Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’na yaparak öğretim elemanlarıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 18.03.2018 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165