Kayılı’dan Tıp öğrencileri için derslik

Çorum'da hayırsever işadamı İsmail Kayılı, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi 4 ve 5.sınıf öğrencileri için derslik kazandırdı.

13 Aralık 2021 Pazartesi 17:55
Kayılı’dan Tıp öğrencileri için derslik

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi 4 ve 5.sınıf öğrencilerinin daha iyi ve kaliteli eğitim görmeleri amacıyla hayırsever işadamı İsmail Kayılı tarafından Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kazandırılan  derslik için açılış töreni düzenlendi. Törene Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, hastane yönetimi, hayırsever işadamı İsmail Kayılı ve Tıp Fakültesi öğrencileri katıldı.

Hakimiyet'ten Fatih Battar imzalı habere göre, açılışta bir konuşma yapan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, “Artık intörn olan öğrencilerimizin kendi katlarında, hocalarıyla daha anlamlı ve bütüncül çalışma yapabilecekleri bir ortam hazırlandı. Tıp Fakültemizin eğitim kalitesini yükseltecek bu tür desteklerinden dolayı Hitit Üniversitesi ve öğrencilerimiz adına hayırsever işadamımız İsmail Kayılı beye çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Hastanede uzun yıllar eğitim verme açısından dersliğe ihtiyacı kalmadığını aktaran Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli ise; “Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi dönem 4 ve 5 öğrencilerimiz hastanemizde eğitim görüyorlar. Sınıf sayımız önceden her ne kadar yeterli olsa da dönem 5 öğrencilerimiz geldikten sonra sınıf ihtiyacımız arttı. Biz de mevcut fiziksel şartlarımızı maksimum kullanmak için bu yıl başında 6 sınıfımız oldu. Önceden 16 tane dersliğimiz vardı. Toplam 22 dersliğimiz oldu. Hastanemizin üçünde katında öğrencilerimizin tüm sosyal faaliyetlerini yapabileceği, kütüphanesiyle, dinlenme odasıyla, derslikleriyle hepsini bir araya toplamış olduk. Öğrencilerimizin rahat bir şekilde fiziksel uzun yıllar hastanemizin eğitim verme açısından dersliğe ihtiyacı kalmadı. Hastane olarak biz de hayırsever işadamımız İsmail beye çok teşekkür ediyoruz.”şeklinde konuştu.

Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam da Tıp Fakültesi’nde okuyan öğrencilerin 4 ve 5.sınıfa geldiklerinde hastane ortamında staj yaptıkları sürece alacakları eğitim alanları ideale yakın bir noktaya geldiğini söyledi. Hayırsever işadamı İsmail Kayılı da öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için böyle bir destekte bulunduklarını, bulunmaya da devam edeceklerini ifade etti. Program kapsamında Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, destek ve katkılarından dolayı işadamı İsmail Kayılı’ya plaket takdim etti. Açılış töreni sonrası protokol üyeleri sınıfları gezerek, öğrenciler için hazırlanan derslikler hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 13.12.2021 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rezillik... 2021-12-13 20:35:57

İsmail Bey'e teşekkür edelim..Ama... Koca üniversite bütçesi ile 2 sınıf mı yapamıyor..Yazık... Kapat gitsin o zaman

Avatar
Keşke başarı konuşulsa 2021-12-14 09:40:50

Hayır sahibine teşekkürler. Üniversitemiz keşke bu konularda.degilde.şunu başardık bunu yaptık vatana millete kazandırdık. Pratikte uygulanmaya başladı. Su araştırmayı yürütüyoruz. Sonuçları bu oldu. Gururluyuz. Diyebilseydik .insan üzülüyor. Neden herşey aynı bilmiyoruz. Bizim.daha ne.kadar zamanımız.var.

Avatar
Rezillik e yanıt 2021-12-13 21:18:16

Üniversite yapamıyor ne demek?? Hayırsever hayır yapacak yer arar, kurumlar da hayırseverlerin önünü açar. Olay bu kadar. Üniversitene sahip çık Çorum.

Misafir Avatar
İsmail beye yakışan... 2021-12-13 22:07:50 @Rezillik e yanıt

İsmail Bey'e yakışan Muğla, Bolu, Bitlis'de olduğu gibi Bir Fakülte binası yapıp adına alamasıdır. Derslik nedir?

Beğenmedim! (1)
Avatar
Ahmet Çıtak 2021-12-13 22:46:02

Allah iş adamından razı olsun inşAllah Allah'im, hayrını kabul etsin.

Avatar
@corumsever 2021-12-13 22:40:30

Eğitim alanında öncü nekadar il varsa incelenirse hayırsever sayısının bu illerde çok fazla olduğu görülecektir.Bu bir rezillik değildir olsa olsa katkı dır öncü olmaktır.Allah sayılarını artırsın

banner165