Kaymakam’dan sürpriz hediye

Sungurlu Kaymakam Vekili Yunus Ataman, evinde televizyon olmadığı için derslerini takip edemeyen öğrenciye sürpriz yaptı.

08 Mayıs 2020 Cuma 20:09
Kaymakam’dan sürpriz hediye

Çorum'un Sungurlu İlçe Kaymakamlığına, bir ilkokul öğrencisinin televizyon olmadığı için derslerini takip edemediği bilgisinin ulaşması üzerine, Boğazkale Kaymakamı ve Sungurlu Kaymakam vekili Yunus Ataman tarafından verilen talimat ile aileye televizyon alınarak öğrencinin derslerini takip etmesi sağlandı.
Korona virüs salgını dolayısı ile okulların kapalı bulunması ve okul derslerinin çevrimiçi olarak EBA üzerinden yapılmasından dolayı derslerini takip edemeyen minik öğrencinin sorunu çözülmüş oldu.
Kaymakam Ataman öğrenciyle telefonda görüşerek bir süre sohbet etti.
Salgın sebebiyle öğrencinin sağlığını tehlikeye atmamak adına ziyaret edemediğini belirten Kaymakam Ataman, salgından sonra ziyaret edeceğini belirterek, eğitimiyle ilgili başka bir ihtiyacının olması durumunda çekinmeden aramasını tembihleyerek, öğrencinin eğitim hayatında başarılar diledi.
Kaymakam Ataman ayrıca; Boğazkale ve Sungurlu ilçelerinde imkânsızlıktan dolayı eğitim materyali ve malzemesi eksikliği bulunan tüm öğrencilerin tespit edilerek, “Eğitimin Önündeki Tüm Engelleri Kaldırıyoruz” sloganı ile bir proje başlattıklarını, bu kapsamda her iki ilçedeki İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri vasıtasıyla gerekli tespitlerin yapılmaya başlandığını ve öğrencilerin eğitimleri için gerekli tüm çalışmaların kararlılıkla yürütüleceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmancık 2020-05-09 01:43:24

Kaymakam beyi tebrik ederim. Örnek bir devlet adamı tavrı. Allah yolunu açık etsin. Allah Osmancık a da böyle bir kaymakam nasip etsin. Osmancık ta benim bildiğim 8-10 kaymakam geldi geçti. Hepsinin öyle böyle Osmancık a hizmet etti. Ancak son üç yıldır sanırım Osmancık Cumhuriyet tarihinde Talihsiz bir dönem yaşıyor. Kaymakamlık makamı oturma makamı değildir. Sorun çözme devletin gücünü paylaşma, sosyal olma, örnek olma, sevgi, şevket, merhamet ve kucaklama makamıdır. Osmancık büyük bir ilçedir. Çorum un batıya İstanbul a açılan kapısıdır. Onun için önem arz eder. İnşAllah

Avatar
fatma 2020-05-08 23:14:18

sayın kaymakamım bu haberi gözyaşları içerisinde okudum.küçük bir çocuğun ihtiyacını giderdiğiniz için size şükranlarımızı sunuyoruz.sizin gibi yöneticilerimiz olduğu sürece devletimiz milletimiz ebediyyen payidar olacaktır.iyiki varsınız.Allah yardımcınız olsun.