Kılıç yurt inşaatını inceledi

Vali Necmeddin Kılıç, Sungurlu'da yurt inşaatında inceleme yaptı.

11 Kasım 2017 Cumartesi 18:30
Kılıç yurt inşaatını inceledi

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okul Kampüsüne, Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan 300 kişilik kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulunan Vali Kılıç, son derece modern bir yurt olduğunu ifade etti. Kılıç, firma yetkililerine beton yerine peyzaj çalışması yapması gerektiğini ve kızlarımıza sosyal alanlar oluşturulmasını istedi. Vali Kılıç, yurdun biran önce bitirilip teslim edilmesi gerektiğini söyleyerek, firma yetkililere, “İşlerinizi bir an önce bitirmeniz gerekiyor” dedi.

Ardından ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret eden Vali Kılıç, daha sonra Aşağıfındık köyüne gtti.

Vali Necmeddin Kılıç’a, Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Çorum Kredi ve Yurtlar İl Müdürü Erol Kavuncu eşlik etti.

İHA

Son Güncelleme: 11.11.2017 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.