Kim Korkar Matematik’ten

Eren Er Dershanesi’nin matematik dersine olan ilgiyi artırmak ve seviyei ölçmek amacıyla bu yıl birincisini düzenlediği...

23 Ocak 2014 Perşembe 16:55
 Kim Korkar Matematik’ten

Eren Er Dershanesi’nin matematik dersine olan ilgiyi artırmak ve seviyei ölçmek amacıyla bu yıl birincisini düzenlediği ‘Kim Korkar Matematik’ten adlı yarışması sonuçlandı. 4-5-6 ve 7.Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmaya katılım yoğun oldu. 4 Seans olarak gerçekleştirilen yarışmada 500’e yakın öğrenci ter döktü.


HER SINIFIN BİRİNCİSİNE ALTIN

Matematik yarışmasında 4.sınıflarda Bahcelievler İlkokulu öğrencisi Ayça Durgutlu, 5.sınıflarda İsmail Kakaç Ortaokulu öğrencisi Göksu Kırış, 6.sınıflarda Dr.Sadık Ortaokulu Öğrencisi Mert Hakan Kaya ve 7.sınıflarda Dr.Sadık Ortaokulu öğrencisi Selen Ünlü bütün soruları doğru cevaplayarak 100 puanla birinci oldular, ödüllerini ise dershane öğretmenlerinden aldılar. Matematik şampiyonlarının mutlulukları karşısında veliler de memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.


AMACIMIZ MATEMATİK İLGİSİNİ ARTIRMAK

Dershane Müdürü Menderes Yılmaz, 4-5-6 ve 7.sınıflara devam etmekte olan öğrencileri, matematik alanında çalışmalar yapmak üzere yönlendirmek, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda erken yaşlardan itibaren gelişmelerini desteklemek ve katkı sağlamak için yarışma düzenlediklerini söyledi.

Yılmaz, “Öğrencilerimize matematik sevgisinin aşılanması, matematiğin eğlenceli dünyasından örnekler gösterilmesi, öğrencilerin bilgilerinin değerlendirmeye katkı sağlanması ve özgüvenlerinin artırılması yönünde destek olmak için bu yarışmayı yaptık.” Dedi.







Son Güncelleme: 23.01.2014 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.