Köse de Rektör Alkan’ı kutladı

CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Hitit Üniversitesi Rektörü...

26 Temmuz 2015 Pazar 17:30
 Köse de Rektör Alkan’ı kutladı


CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Rektör Prof. Dr. Alkan’ın Çorum’a örnek bir üniversite kazandırarak Üniversiteyi sağlam temeller üzerine oturttuğunu ifade eden Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Köse, Rektör Prof. Dr. Alkan’ın yeniden rektör olarak atanmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Rektör Prof. Dr. Alkan’ın Çorum ve Üniversite için büyük bir şans olduğunu da sözlerine ekleyen Milletvekili Köse, “Bizler de bu şansı Çorumlular olarak iyi kullanmak zorundayız. Rektörümüze ilimiz adına teşekkür ediyorum” diyerek başarı dileklerini sundu.


Çorum’un her bileşeni ile yakın bir diyalog ve iş birliği içerisinde çalışmalarını yürütmeye gayret eden Üniversitenin, paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim kaydettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Alkan da, Milletvekili Köse’nin “ortak payda Çorum” yaklaşımı ile göstermiş olduğu tutumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hep birlikte yapılacak çalışmalarla Üniversitenin daha da iyi yerlere geleceğine inandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan,  ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Köse’ye teşekkür etti.




Son Güncelleme: 26.07.2015 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165