KPSS’ye 11 bin aday katıldı

Çorum'da iki oturum halinde yapılan KPSS'ye 11 bin aday katıldı.

22 Temmuz 2018 Pazar 21:15
KPSS’ye 11 bin aday katıldı

Çorum’da KPSS’ye toplam 11 bin aday katıldı.

Yapılan açıklamaya göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı’nca yapılan 2018-Kamu Personel Seçme Sınavı/Lisans (2018-KPSS/Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), 22 Temmuz 2018 tarihinde 81 il merkezi ve Lefkoşa ile birlikte Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Koordinatörlüğünde Çorum’da iki oturum halinde yapıldı. Bu sınava pazar sabah oturumunda yaklaşık 8.100 aday, pazar öğleden sonra oturumunda ise yaklaşık 2.900 aday olmak üzere toplamda yaklaşık 11.000 aday katıldı.

HİTÜ Rektörü ve İl Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Reha Metin Altan, Çorum’da yapılan bu sınavın kurallara uygun olarak huzur ve güvenlik içerisinde uygulanmasına katkı sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sınavın her aşamasında görev alan tüm personele ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165