Külcü’ye dersane teşekkürü

Çorum Belediyesi tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dersane hizmeti vermek amacıyla kurulan Necip Fazıl Kısakürek...

22 Ekim 2013 Salı 17:03
 Külcü’ye dersane teşekkürü


Çorum Belediyesi tarafından maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dersane hizmeti vermek amacıyla kurulan Necip Fazıl Kısakürek (NFK) Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin velileri Başkan Külcü’ye teşekkür mektubu gönderdi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında NFK Gençlik Merkezi 8. sınıfta okuyan öğrencilerin velileri, gönderdikleri mektupta NFK Gençlik Merkezi’nin hayallerini gerçekleştirmesinde önemli bir yeri olduğunu belirterek, şu ifadelere yer verdi.


“Sayın Başkanım,

Hani her çocuğun hayali vardır ya, ben büyüyünce doktor, öğretmen olacağım diye. Ancak maddi sıkıntılar yüzünden yıkılan hayaller vardır. İşte bizim çocuklarımız bu hayal enkazları altında kaybolup giderken NFK Gençlik Merkezimiz bize aydınlık bir el oldu. Kısıtlı ve sınırlı imkanlar altında hayata 1-0 yenik başlayan çocuklarımızın hayatları adeta başarıların hikayesi oluverdi. İhtimal, bu günler daha sonra dün gibi olacak ve size söz veriyoruz sayın Başkanım, Çorum’dan, bizin çocuklarımızdan, sizin sahip çıktığınız yavrularınızdan mühendisler, mimarlar çıkacak. Ve diyecekler ki, geçmişte yaptığımız yanlışları yapmayalım, imarlı yerlere projeler yapalım. Doktorlar çıkacak, hastaları iyileştirecek. Avukatlar, mazlumların derdine derman olmaya çalışacak. Belediye Başkanları çıkacak, tıpkı sizin gibi 365 gün 24 saat bu şehrin insanlarına hizmet edecek.

Selam ve saygılarımızla…”







Son Güncelleme: 22.10.2013 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.