Kur’an, bayrak, kalem ve para ödülü

Şehri İskilip Cemiyeti LGS Türkiye birincisi Ceren Kılıç'a Kur'an, bayrak, kalem hediye edip bin TL para ödülü verdi.

23 Temmuz 2020 Perşembe 12:30
Kur’an, bayrak, kalem ve para ödülü

Kuruluş aşamasında bulunan Şehri İskilip Cemiyeti LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yerini alan İskilip Azmımilli Ortaokulu öğrencisi  Ceren Kılıç'a Kur'an, bayrak, kalem hediye edip bin TL para ödülü verdi.

Şehri İskilip Cemiyeti’nin idari binasında gerçekleşen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu, Ceren Kılıç, milli eğitim personel şefi Mehmet Sevindi ve Şehri İskilip Cemiyeti Kurucu Başkanı Coşkun Akkoca yer aldı.

Ödül töreninde konuşan Coşkun Akkoca, Ceren’in başarısının İskilip’i gururlandırdığını belirterek,"Ceren kızımız elde ettiği başarı ile hem bizi hem bütün İskilip'i gururlandırmıştır. Kızımızı ve  üzerinde hakkı olan ailesini, öğretmenlerini tebrik ediyorum. Cemiyet olarak şehrimizin ve milletimizin temel değerlerini benimsemiş başarılı gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz.”dedi.

LGS Türkiye birincisi Ceren Kılıç, aldığı hediye ve ödüllere teşekkür ederek bundan sonraki eğitim ve öğrenim hayatında kendisine duyulan güvene layık olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atçıoğlu da, verilen ödül ve hediyelere eğitim camiası olarak teşekkür ederek, Ceren Kılıç'ın İskilip'e yaşatmış olduğu sevinçten dolayı gururlandıklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 23.07.2020 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail 2020-07-23 13:38:15

Bu öğrencinin bir öğretmeni, okulunun bir müdürü yok mu? Yoksa diplomasını Şehri İskilip Cemiyetinden mi aldı?

Avatar
Raşit 2020-07-23 15:09:44

Reklam için her fırsatı değerlendiriyorsunuz.. tebrikler. kutlarım..

Avatar
Seyfettin Yılmaz 2020-07-23 12:46:47

Helal olsun

Avatar
Allah razı olsun 2020-07-23 22:12:00

Örnek bir uygulama... Niyet okumaya da gerek yok. Tüm reklamlar böyle olsa keşke. İskilipin tüm gençlerinin eğitimine daha büyük organizasyonlarla daha büyük destek verilmesini dilerim. Anlamsız eleştirilere kulak asmayınız. Çocuğumuz da vatanına milletine hayırlı bir ferd olur inşaAllah.