Kütüphane açıklaması

Çorum’da üniversite sınavı, KPSS ve diğer sınavlara hazırlanan gençlerin kütüphanedeki bazı kısıtlamaların

10 Haziran 2020 Çarşamba 00:30
Kütüphane açıklaması

Çorum’da üniversite sınavı, KPSS ve diğer sınavlara hazırlanan gençler, Vali Mustafa Çiftçi’den koronavirüs tedbirleri kapsamında kütüphanelerde başta mesai sistemi olmak üzere bazı kısıtlamaların kaldırılmasını istemişti.

Gençlerin talebi üzerine Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen şifahi bilgiye göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye genelinde tüm illerdeki kütüphanelerde benzer uygulamaların yapıldığı, önümüzdeki 10-15 gün içinde kısıtlamaların sona ereceği bilgisi paylaşıldı.

Öte yandan gençlerin talepleri üzerine kütüphanede giriş bölümüne de oturma grubu yerleştirildiği, daha fazla gencin kütüphaneden istifadesinin sağlanmaya çalışıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 10.06.2020 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165