Liselerde tanıtım başladı

Hitit Üniversitesi lise tanıtım etkinliklerine Sungurlu'dan başladı

17 Nisan 2018 Salı 23:24
Liselerde tanıtım başladı

Hitit Üniversitesi lise tanıtım etkinlikleri kapsamında Sungurlu’da eğitim gören lise 12. sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Tanıtım etkinliklerine öğretim üyelerinden Prof. Dr. Abdullah Çolak, Dr. Öğr. Üyesi Ömür Demirer, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Bilici, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Karatay ile Basın ve Halkla İlişkiler Biriminden Selin Altıntaş katıldı.

Tanıtım etkinliklerinde, tercih edilirliğinin daha da artması için “En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedefleyen HİTÜ’nün tanıtım videosu öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.

Video gösteriminin ardından öğretim üyeleri tarafından üniversite hakkında detaylı bilgi verilerek HİTÜ’de öğrenci olmak anlatıldı.

Üniversite tanıtım etkinliklerine, Çorum merkez ve ilçelerde eğitim gören liselerde devam edilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.