Mahmut Alparslan yeniden sahada

Çorum’da uzun yıllar Türk Eğitim Şube Başkanılğı ve Kamu Sen İl Temsilciliği yapan eğitimci Mahmut Alparslan, yeniden sahada.

24 Eylül 2022 Cumartesi 22:40
Mahmut Alparslan yeniden sahada

Çorum’da uzun yıllar Türkiye Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Şube Başkanılğı ve Kamu Sen İl Temsilciliği görevlerinde bulunan eğitimci Mahmut Alparslan, yeni bir sendikanın temsilcisi oldu. Hürriyetçi Eğitim-Sen İl Temsilcisi olan Alparslan, Eylül itibarı ile Çorum’da yeni bir sendikal mücadeleyi başlattıklarını belirterek, bu bağlamda Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek’i ziyaret ettiklerini bildirdi.

Alparslan, Kodek’i ziyaretlerinde öğretmenlerin merakla beklediği promosyon anlaşması ile ilgili yol haritasını ve süreci  ve yenilenecek promosyon anlaşmasında enflasyon oranında artış sağlanması gerektiğini, bu şekilde sürekli güncellemeler yapılarak mecburiyeti olmaksızın yeni kayıplar yaşanmayacağını ifade ettiklerini kaydetti.

Mesai saati içerisindeki yapılacak mesleki çalışmalarda öğretmenlerin izinli sayılmaları ya da katıldıkları saatlere ilişkin  ders ücretlerinin ödenmesinin anayasal bir hak olduğu konusunu görüştüklerini aktaran Alparslan, ayrıca sendikalarının çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında  bulunduklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sendikalar işlevsiz 2022-09-26 12:01:33

Osmancık sen olur.Gerçi kamu sen den de sıkıntı var.Çorum yönetimi boşlukta.

banner165