Mehmetçik Anadolu Akif’i andı

İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıldönümü nedeniyle bugün...

21 Ocak 2015 Çarşamba 18:18
Mehmetçik Anadolu Akif’i andı

İstiklal Marşı'nın yazarı Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıldönümü nedeniyle bugün Mehmetçik Anadolu Lisesi'nde anma programı düzenlendi.

Mehmetçik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda yapılan programı Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan Güngör, Okul Müdürü İsmail Madan, öğretmen ve öğrenciler izledi.

Şair Mehmet Akif Ersoy konulu afiş sergisinin açılışı ve kan bağışıyla başlayan etkinlikte ilk konuşmayı Okul Müdürü İsmail Madan yaptı. Madan, Şair Mehmet Akif Ersoy'u tanımanın, hayallerinin, hedeflerinin bir parçası olabilmenin son derece önemli olduğunu söyledi.

Açış konuşmasının ardından okul öğrencilerinden Ebrar Özdemir, Ali Kolçak, Sümeyye Gül, Büşra Bozdemir ve Betül Sarıtaş tarafından hazırlanan Mehmet Akif Ersoy temalı öğrenci çalıştayı büyük beğeni topladı.

Mehmetçik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği program şiir ve müzik dinletisi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 30.07.2018 01:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.