MEM hep aynı!

Özgür eğitim Sen İl Sekteri Şerif Öztuna, isimler değişse bile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hep aynı olduğunu bildirdi.

31 Mayıs 2019 Cuma 23:17
MEM hep aynı!

Özgür eğitim Sen İl Sekteri Şerif Öztuna, isimler değişse bile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hep aynı olduğunu bildirdi.

Öğretmenlerin isteğe bağlı il içi yer değiştirme sonuçlarının 29 Mayıs 2019 tarihi itibari ile açıklandığını hatırlatan Öztuna, tercihte bulunan öğretmenlerin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün internet sayfasındaki linke TC kimlik  numaralarını girerek sonuçları görebildiğini ifade etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne listelerin derhal yayınlanarak öğretmenlerin kafasında oluşan soruların giderilmesi çağrısında bulunan Öztuna, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Bu durum başlangıçta normal gibi görünebilir ancak atama sonuçlarının, hangi kuruma, hangi branştan, kaç  puanla yerleştirildiğini gösteren toplu listenin yayınlanmaması  akla çeşitli soruları getirmekte ve kurumu zan altında bırakmaktadır.Geçen yıl da liste yayınlanmamış , durumu yaptığımız  basın açıklaması ile kamuoyuna duyurmuş ancak  İl Milli Eğitim Müdürlüğünden bir dönüş alamamıştık.

Anlaşılan o ki:Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü nde isimler  değişse bile bu işler aynı kalmaya devam edecek.Yetkililer unutmamalı ki bu durum şeffaflığa gölge düşürmekte, öğretmenlerin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemektedir.

Birçok İl Milli Eğitim Müdürlüğü listeleri yayınlamışken Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü nün yayınlamaması  kabul edilebilir değildir.

Özgür Eğitim-Sen olarak Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ ne çağrımız; listelerin derhal yayınlanıp öğretmenlerin kafalarında oluşan soruların giderilmesidir.”

Son Güncelleme: 31.05.2019 23:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Akın Sevük 2019-06-01 06:55:00

Tamamen katılıyorum. Şeffaflığın olmadığı yerde ister istemez şüphe olur. Bir liste yayınlanması bence gerekli.

Avatar
Ali Çetin Yücel 2019-06-01 11:50:18

Listeye ayar verilmiş ki yayımlanmıyor. Yayınlarsa mevkiinden mi olacak. Aklımızı mı imanımızı mı sınıyorlar. Yoksa bu mübarek Ramazan gününde oruç oruç kimsenin hakkını yemezler. Zira kjl hakkı yemek oruçlarını bozmaz mi

Avatar
Ahmet Kaya 2019-06-01 14:27:47

Gerçekten de her şey usulüne uygun yapılıyorsa Çorum Milli eğitim müdürlüğü neden yayınlamıyor listeyi. Sanırım diğer iller yayınlamış.