Memleketine vefa

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz, memleketi İskilip'te babasının müdürü olduğu okula bilişim sınıfı açtı, ayrıca öğrencilere elbise hediye etti.

23 Aralık 2019 Pazartesi 18:30
Memleketine vefa

Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz, İskilip’te babasının müdürlüğünü yaptığı ilkokula Bilişim Sınıfı kurdu. Ayrıca öğrencilere elbise hediye edilmesine vesile oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi ve Kızılay Güngören Şubesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği proje kapsamında, Ebussuud İlkokulu’na bilgisayar laboratuvarı açılışı ve İlkokul öğrencilerinin tamamına hediye takdimi gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Muharrem Eligül ve İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün de katılımı ile gerçekleşen program, Okul Müdürü Durmuş Akbulut’un açılış konuşması ile başladı.

İlçe daire amirlerinin katıldığı programda duygusal anlarda yaşandı. Organizasyonun hazırlanmasına vesile olan Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanı Mehmet Engin Deniz, babasının müdürlüğünü yaptığı okulda  projenin uygulanmasında ve Bilgisayar Laboratuvarına babası Mahmut Deniz’in isminin verilmesinden son derece memnun olduğunu belirterek, bugünün kendisi için çok anlamlı bir gün olduğunu ifade etti. Hazırlanan programa ilçe merkezinden çok sayıda davetli ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü, Cem Gençoğlu, Yıldız Teknik üniversitesi Genel sekreteri Prof Dr. Bayram Ali Ersoy, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yavuz Erişen, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ve çok sayıda davetli katıldı. Yapılan konuşmalarda ilçe tarihinin oldukça etkileyici olduğu belirtildi.

Temel Eğitim Müdürü Cem Gençoğlu, yaptığı konuşmada,“Osmanlıyı İskilipsiz düşünemezsiniz Cumhuriyeti de İskilip’in yetiştirdiği çocuklardan bağımsız düşünemezsiniz, bu bağlamda İskilip’in çağımızdaki Akşemseddin’i Prof. Dr. Mehmet Engin Denizdir” dedi. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’te konuşmasında, sınıf arkadaşım Mehmet Engin Deniz’e böyle güzel bir organizasyona vesile olduğu için teşekkür eder, Mahmut Deniz hocamıza Allahtan rahmet dilerim dedi. Başkan Ali Sülük Programla İlgili yaptığı açıklama da “Yıldız Teknik üniversitesi ve Türk Kızılayı Güngören Şubesinin ortaklaşa düzenlediği Ebussuud Efendi İlkokuluna, 20 bilgisayarlı Mahmut Deniz bilişim sınıfı açılışı ve çocuklara hediye dağıtım programına katılım sağladık. Program sonunda değerli misafirlerimize İskilip Dolması ikramında bulunduk. Bu anlamlı günün hazırlanmasında emeklerinden dolayı değerli arkadaşım Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Sayın Mehmet Engin Deniz’e, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy’a , Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Sayın Yavuz Erişen’e ve Kızılay Güngören Şube Başkanı Sayın Erhan Tan’a teşekkür eder, katılımlarından dolayı Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Sayın Cem Gençoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü ve Sayın Yakup Sarı’ya şükranlarımı sunarım.” Dedi.

Program, misafirlere İskilip Belediyesi’nin ev sahipliğinde Atatürk Orman Çiftliği’nde İskilip Dolması ikramı ile son buldu.

Son Güncelleme: 24.12.2019 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bu nasıl haber 2019-12-23 20:37:35

Sayın editör yanlışınız farkındasınız. Komik duruma düşüyorsunuz. Yıldız Teknik Üniversitesi öğrenci dekanı ne demek. Öğrenci dekanı olmaz. Fakülte dekanı olur. Ben anlamaya çalıştım biraz. Bu akademisyen hemşehrimiz yıldız teknik üniversitesine bağlı bir fakültenin deka U demek ki. Lütfen araştırıp öğrenip hangi fakültenin dekanıysa düzeltiniz. Bu kadar cahillik bir gazeteciye biraz fazla ama neyse sağlık olsun.

Avatar
Gayet doğru haber 2019-12-27 00:05:21

Öğrenci Dekanlığı Yıldız Teknik Üniversitesinde yeni kurulmuş bir dekanlıktır. Bence araştırma yapması gereken sanırım yorumu yapan arkadaş olmalıydı:)