Memurlara hatırlatma

Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Minik Melekler Gündüz Bakımevi'nin hizmetleri hakkında bilgi verildi.

26 Eylül 2019 Perşembe 11:11
Memurlara  hatırlatma

Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Minik Melekler Gündüz Bakımevi’ne hastane dışından devlet memurluğunda aktif çalışan personellerin de çocuklarına hizmet veriliyor.

Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Minik Melekler Gündüz Bakımevi’nin 1 Mart 2018 tarihi itibari ile hastane E Blok’ta hizmet vermeye başladığı, mevcutta 23 öğrencisi bulunan merkezin çocuk gelişimi uzmanı, okul öncesi öğretmeni, hemşire, sınıf bakıcı ablası, tıbbi sekreter, aşçı ve temizlik personeli kadrosu ile hizmetlerini sürdürdüğü hatırlatıldı.

Gündüz bakımevinde öğünlerin çocukların yaş ve gelişimsel ihtiyaçları dikkate alınarak, gıda ihtiyaçlarına uygun şekilde, bakımevinin kendi mutfağında Diyetisyen eşliğinde hazırlandığı belirtilen açıklamada, “Minik Melekler Gündüz Bakımevi 2 öğrenci ile eğitime başlayıp an itibari ile 23 öğrencisiyle 3-4 yaş ve 5-6 yaş şeklinde iki ayrı sınıfı ile tam gün eğitime devam etmektedir. Bakımevi, hastane çalışanlarımız dışında 657 sayılı Devlet Memurluğu görevinde aktif olarak kamu kurumlarında çalışan personellerin de çocuklarına hizmet vermektedir. Minik Melekler Gündüz Bakımevi 99 öğrenci kapasitesi olup halen kayıtlara devam etmektedir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şikayet 2019-09-27 17:01:08

keşke fiyatını da yazsaydınız. yer devletin hastanesi, personel bildiğim kadarıyla devletin personeli (hemşiresi), geçen yıl 700liraydı anaokulu ücreti, bu yıl Allah bilir kaç lira yaptınız. millet o parayı verdikten sonra gözünün nuru çocuğunu hastaneye niye soksun ki? acilen bu kreşe el atılmalı. eğer milli eğitim bünyesinde ise derhal milli eğitimden çıkarılarak özele dönüşmelidir. personel ücreti kreş gelirinden sağlanıp hastaneye de kira verilmelidir. milli eğitim bünyesinde değilse devlet memurları derhal buradan alınıp kendi görev yerlerine dönmelidir (hemşire vs).