MİL-SEN’den hayırlı olsun ziyareti

MİL-SEN yöneticileri Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz'ı tebrik etti.

02 Kasım 2019 Cumartesi 00:17
MİL-SEN’den hayırlı olsun ziyareti

Manevi İlkeli Liyakatli Sendikalar Konfederasyonu (MİL-SEN) Kurucular Kurulu Üyesi ve Mil-Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Uysal ve Mil-Eğitim Sen İl Temsilcisi Cenap Tozlu, Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti..
MİL-Sen yöneticileri Uysal ve Tozlu, Milli Eğitim Müdürü atanan Ömer Yılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Yılmaz da, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, MİL-SEN yöneticilerine teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 02.11.2019 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
@corumsever 2019-11-02 08:34:50

Altarnatif gerekiyordu. Yanlış politikalar, siyasi odaklardan özgür hareket edememe, aşırı öz güven ve güç zehirlenmesi özellikle memur-sen/ eğitim-bir-sen camiasında hayal kırıklığını beraberinde getirdi.Ama kendi çizgilerinde bir başka sendika olmadığı için küskünler kendi kanılarına çekildi.Belki Mil sen bu küskünleri toparlayan memur-sen/eğitim birsen nide öz eleştiriye zorlayan bir rol oynar temennimiz bu.Bu arada eğitim sendikası olan eğitim birsenin başkanına küçücük aslında kocaman bir soru sormak istiyorum bir eğitimci olarak.Aylardır ilimizde görev yapan Il Milli Eğitim Müdürü Ömer YILMAZ ile temas kurmayarak nasıl bir sendikacılık hayali kuruyorsunuz.Ya işinizi yapın yada lütfen bırakın gidin.Profosyonellik bu olamaz.

Avatar
Tatlı tatlı 2019-11-03 01:04:05

Corumsever sen profosyonel olmussunya temasda kurmusun el ele kol kola girip bı sendikada sen kur kocaman kocaman cvplar ver

Avatar
Çorumli 2019-11-03 01:14:16

Kardeş bu sendika kurucusu hangi siyasi odaktan önce onu öğren sonra yorum yaz. Hiçbir sendika siyasi odaktan uzak değildir unutma