Minikler hünerlerini sergiledi

Dahi Akademi Etüt Merkezi’nde eğitim alan çocuklar, 7 haftalık eğitimlerini tamamladı.

23 Ağustos 2014 Cumartesi 16:50
 Minikler hünerlerini sergiledi


Dahi Akademi Etüt Merkezi’nde eğitim alan çocuklar, 7 haftalık eğitimlerini tamamladı. Dönem sonu kapanış kutlamasında sahne alan çocuklar, birbirinden güzel gösterilerle hünerlerini sergilerken, ortaya koydukları başarılı çalışmalarını aileleriyle paylaştı.


Çok sayıda velinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kurum Müdiresi Ayşe Nur Acar, yaptığı açılış konuşmasında üstün zekalı çocuklara yönelik faaliyetlerini aktararak, öğrencileriyle başarılı bir dönemi tamamlamanın gururunu yaşadıklarını bildirdi.


Üstün zekalı çocuklara yönelik eğitim hizmetlerinin yanısıra, yeni dönemde etüt merkezi olarak da hizmet yürüteceklerini müjdeleyen Acar, kendi alanında uzman kadrolarla başarılı hizmetler ortaya koymanın sevincini velileriyle ve öğrencileriyle paylaştıklarını aktardı.


Çeşitli kostüm ve kıyafetlerle sahne alan minik öğrenciler, birbirinden başarılı dans, parodi ve skeçlerle alkış aldı.

 



Son Güncelleme: 23.08.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.