Müdür geldi, şevk verdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Eryiğit, okul yönetici ve velilerine moral verdi

12 Eylül 2017 Salı 12:20
Müdür geldi, şevk verdi

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında açılan Şehit Yavuz Selim İmam Hatip Ortaokulu’na yeni kayıt olan öğrencilerin, kura ile sınıf belirleme, öğrenci velileri ile tanışma ve müfredat bilgilendirme toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit katıldı. Eryiğit konuşması ile öğretmenlere ve öğrenci velilerine şevk verdi. 

Okul Müdürü Ali Koçabaş, programa teşrif eden yetkililere teşekkür ederek bu yıl 55 öğrenci ile açılan okulun, önümüzdeki yıl daha büyük bir aile olacağını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit de, güzel çalışmalarından dolayı okul müdürü ve öğretmenlerini tebrik ederek yeni açılan İmam Hatip Ortaokulu’nun güzel çalışmalarla sesini duyuracağına, öğrencilerinin daha nice başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. 

Milli ve Manevi değerlerini benimsemiş, vatanını,milletini seven insanlar yetiştirmeyi amaçladıklarını dile getiren Eryiğit, yenilenen müfredat ile ilgili olarak da velileri bilgilendirdi.
























İHA






Son Güncelleme: 12.09.2017 12:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.