Murat Yıldırım Eğitim Kurumları Zirvesi

Murat Yıldırım Eğitim Kurumları 'nın 9 il 16 kampüste faaliyette olan tüm kurucu, idareci ve zümre başkanı öğretmenleri Çorum'da buluştu.

03 Şubat 2022 Perşembe 11:37
Murat Yıldırım Eğitim Kurumları Zirvesi

Murat Yıldırım Eğitim Kurumları'nın (MY Kolej) 9 il 16 kampüste eğitim ve öğretim faaliyeti veren tüm kurucu, idareci ve zümre başkanı öğretmenleri, Çorum'da 2022-2023 Genişletilmiş  Eğitim ve İstişare Zirvesi'nde buluştu.

Yapılan açıklamada, “Değişen zaman her an yenilenmeyi gerektirir bilincini yitirmeyen Pınar Koleji, çalışmalarını daha faydalı hale getirebilmek için MY Kolej adıyla dokuz ile yaydığı 16 kampüsteki eğitim meşalesini  tüm kurucu, idareci ve zümre başkanı öğretmenlerimizle 2022 -2023 Genişletilmiş  Eğitim ve İstişare Zirvesi ile taçlandırdı.”ifadelerine yer verildi.

Pınar Koleji ve MY Okulları Kurucusu Murat Yıldırım,  üç günlük çalışmanın geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz ve okullarımız adına hayırlara vesile olmasını dileyerek, otuz yıl önce insanlığa yapılacak en büyük yatırımın ‘eğitim’ olduğunu dile getirerek  yola çıktıkları Pınar Koleji’nin şimdi koca bir çınar olduğunu görmenin mutluğunu yaşadığını ifade etti.

Öğrencilerin yollarına daha iyi ışık tutabilmenin yollarını arayan kurucu, idareci ve zümre başkanı öğretmenler üç günlük verimli çalıştayın ardından önemli kararlara imza atarken, ulusal 22 yayınevinin okulda açtığı stantlarda, yeni dönem için ana okulundan lise sona kadar tüm gruplarda kullanılacak Türkçe ve yabancı dil kaynak kitapları yoğun ilgiyle incelendi.

Son Güncelleme: 03.02.2022 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2022-02-03 12:22:17

Ankara'ya vekil yolladik sandık..kendine okul açmaya gitmiş.. maşAllah ..bizde yatırım gelecek diye yollarda gözümüz..

Avatar
Çorum'lu 2022-02-03 12:46:36

Oy verirken kimlere oy verildiğinin örneklerini Çorum da görebiliyoruz. Senelerdir Çorum Milletvekilleri sadece ve sadece kendilerine ve yakınlarına çalışıyor. Çorum umurlarında bile değil. ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM. ANLAYANA.....

Avatar
Vatandaş 2022-02-03 13:42:06

Vekil olmadan önce bir okul vardı.Vekil oldu on okul oldu

Avatar
İsmail 2022-02-03 21:19:31

Bu adamlar zamanında siyasette ahlak vardı edep vardı, murat hoca vekilliği döneminde bireysel iş takibi yapsaydı iyi çalıştı derdiniz, bırakın bireysel işleri kardeşim, vekilliği döneminde bir tane şaibesi yok adamın, çaldı çırptı diyemezsiniz, vekil oldu diye okul açmak suç mu anlamakta zorluk çekiyorum, Çorum’da ve Türkiye’de marka olmuş tebrik etmek lazım, diğer zincir okullar memlekette okul açınca daha mı iyi oluyor. Birde murat hoca şöyle tanıyın, yıllar önce bende kendisinin bir öğrencisi olduğum için biliyoyum. Eğer 1985’ten sonra murat hoca ile birlikte birkaç arkadaşı milli gençlik vakfını aktif hale getirmeselerdi eminim o dönem çoğu genç fetönün kucağına düşecekti, ve şuan Allahu alem bizlerde fetöden atılmış birer insan olacaktık. O dönem fetönün dershanesi vardı buna rakip Ensar dersanesi açıldı ve paralı parasız bir çok gencimiz eleştirdiğiniz murat hocanın açtığı dersaneye gitti. Bazen yapılan hizmetleri görmek lazım vebali var bu işlerin kardeşim. Ben kendine Allah razı olsun diyorum.

Avatar
Nası yani? 2022-02-03 17:51:21

20 yılda 9 il 16 kampüs. Nasıl oldu bu iş. Binalar, arsalar nereden nasıl geçti. Murat bey bu konuda Bi basın açıklaması yapar heri

Avatar
Hasan 2022-02-03 18:17:11

Kampüs hesabı üzerinden. Yaklaşık 80 okul yapar. Nasıl olmuş bu iş.

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-02-04 09:37:12

HEYT YAVRUM MİLLET VEKİLİ DEDİĞİN BU İŞTE YATIRIM NEREYE NASIL YAPILIR.EN GÜZEL ÖRNEK .NERDEN NEREYE...

Avatar
Ali 2022-02-21 22:20:46

Murat Yıldırım mütevazı,olduğu gibi görünen,göründüğü gibi olan bir adam.Allah yaptıklarından da razı olsun ama yav kardeşim Çorum da nerde sıkıntılı adam var bu getirdi bela etti başımıza muzafferi bu getirdi Mehmet karadağı bu getirdi Rumi bekiroğlunu bu getirdi Nihat akarı bu getirdi yav büyük adamsın iyisin hoşsun mübarek hakikaten şimdikiler eline su dökemez ama bu adamlardan Çorum da çorumluda sende çok çektin keşke getirirken bu adamlar daha iyi araştırılsaydı