Mutlu anne mutlu çocuk

Projede amaç mutlu anneler ile mutlu çocuklar yetiştirmek

11 Şubat 2018 Pazar 14:14
Mutlu anne mutlu çocuk

İsmail Kakaç İlkokulu'nda Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü ÇEKAP Projesi kapsamında ‘Her Okulun Bir Projesi Var’ projesi ile Çorum Belediyesi Aile Eğitim Merkezi’nin destekleriyle velilere yönelik öfke kontrolü kapalı grup terapisi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün destekleriyle halkoyunları ve aerobik kursları düzenleniyor. Projede amaç mutlu anneler ile mutlu çocuklar yetiştirmek.

İsmail Kakaç İlkokulu Müdürü Ender Özcan, yaptığı açıklamada, "Mutlu anneler mutlu çocuklar yetiştirir. Mutlu çocuk yetiştirmenin en basit ve temel kuralı mutlu anne olmaktır. İnsan ruh sağlığı için spor çok önemlidir. Ailelerimizin ruh sağlığını olumlu yönde desteklemek ve bir spor kültürü oluşturmak için Halk Eğitim Merkezi’nin desteğiyle okulumuzda aerobik kursları düzenliyoruz. Amacımız, ailelerin spor yapmasını destekleyerek stresi minimuma indirmek ve aile içi iletişim kalitesini arttırmak.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165