MYK ile yeniden

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Karaman’la görüştü.

29 Aralık 2021 Çarşamba 23:30
MYK ile yeniden

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Karaman’ı ziyaret etti.

Rektör Öztürk, görüşmede fakültelerin akreditasyon süreçleri, öğrencilere Europass diploma eki imkanı ve mesleki yeterlilik belgelendirme süreçleri bağlamında görüş alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

HATIRLANACAĞI ÜZERE...

Bilindiği üzere, geçtiğimiz Eylül ayında Habercim19’da ‘Mesleki Yeterlilik Birimi hakkında yeni soru’ başlığında Mustafa Demirer imzalı yayınlanan haberde, Hitit Üniversitesi HÜBTÜAM Mesleki Yeterlilik Belgesi Birimi’nin maliyetler gerekçe gösterilerek kapanma aşamasına geldiğini belirterek, ‘Neden bu noktaya geldik?’ diye sormuştuk.

Gelişme üzerine üniversite mesleki yeterlilik biriminde mevcut Ahşap Kalıpçı, Betonarme Demircisi, Betoncu ve İnşaat İşçisi meslek dallarından bazıları varlığını korumaya devam ederken, yeni meslek branşları için kapsam genişletmek amacıyla alt yapı çalışması yapıldığı, bu kapsamda MYK Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Metin Karaman ile de görüşmeler yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP’A DAVET

Bu arada Rektör Öztürk, ayrıca TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’a nezaket ziyaretinde bulunarak, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdiğini, kendilerini üniversitemize davet ettiğini duyurdu.

Son Güncelleme: 30.12.2021 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165