N’apsak Bu Gençleri?

Çorum Belediyesi "N'apsak Bu Gençleri?" isimli konferans düzenliyor.

22 Kasım 2022 Salı 11:37
N’apsak Bu Gençleri?

Çorum Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında gazeteci yazar Erol Erdoğan’ın konuşmacı olarak katılacağı "N'apsak Bu Gençleri?" isimli konferans düzenliyor.  Devlet Tiyatro Salonu’ndaki etkinlik 24 Kasım Perşembe günü saat 14.00’te başlayacak.

Kültür-sanat etkinliklerine ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gazeteci-yazar Erol Erdoğan’ı Çorumlularla buluşturacaklarını açıkladı. Başkan Yardımcısı Yağbat, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, kendi günlerinde düzenleyeceğimiz “N’apsak Bu Gençleri” konulu konferansımıza öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumluuu 2022-11-22 13:30:00

ne yapmak istiyorsunuz ki bu gençleri. yaşı yazar gibi 60 a yaklaşanlar tabiki de bu günün gençlerini beğenmez. çünkü sizin zamanınızda internet yoktu, tv kanallları azdı, bütün kötülükleri çirkinlikleri anında öğrenemiyordunuz, görmüyordunuz duymuyordunuz. şimdi öyle mi sosyal medya var tiktok var şu var bu var her taraf kötülükle dolu. bu zamanın gençlerini internet bozdu. bu internet 100 sene önce çıksaydı 100 sene önceki insanlarda çok beğenilmeyecekti

Misafir Avatar
Çorumlu 2022-11-22 16:11:45 @çorumluuu

Adam tam da bahsettiğin konuları anlatıyor zaten. Gençleri yargılamayın diyor. Bak, sen bu adamı izle, oku ve dinle... Tam senin kafadan, güven bana.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorum 19 2022-11-23 01:49:04

Ne yapacaksınız özgür bırakın saygı duyun 40 sene önceki kafayla yargılamayı geleceğe güvenle bakmalarını sağlayın gelecek güvencesi verin tutup da habire üniforma ya sokmak için uğraşmayın biz bugüne kadar ne yaptık memleketin içine nasıl etti diye özeleştiri yapin

Avatar
vataşdaş 2022-11-22 15:17:47

Belediye Başkanı gençler gençler gençler diye pek fazla hemhal oldun pek iyilik getirmez kanımca

Avatar
Çorumsuz 2022-11-22 22:50:39

Yağbat yok mu yakın zamanda ayırdığın sokak köpeği kavgası falan, sen onun videosu varsa onu salla da az gururlanalım, boş ver genç menç..