NFK’dan kapanış töreni

Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi tarafından 23 Haziran’da başlayan yaz kursları yarın sona eriyor.

21 Ağustos 2014 Perşembe 18:14
 NFK’dan kapanış töreni


Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi tarafından 23 Haziran’da başlayan yaz kursları yarın sona eriyor.


İki aydır devam eden kursları saat 19.00’da Atatürk Spor Salonu’daki kapanış töreni ile sona erecek. Çocuk konseri, sürpriz hediyeler, patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtımının yapılacağı yaz kursları kapanış töreninde yaz kurslarına katılan öğrenciler şiir dinletisi, enstrüman dinletisi, el sanatları sergisi, karikatür sergisi, model uçak sergisi ve engelli merkezi sergisi velilerin ve davetlilerin beğenisine sunulacak.


Yaz etkinliklerine katılan çocukların,  yaz dönemini çeşitli aktiviteler yaparak geçirdiklerini ve kendilerini farklı açılardan geliştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tüm Çorum halkını NFK yaz kurslarının kapanış törenine davet etti. 






Son Güncelleme: 21.08.2014 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165