O fakültede dersler ingilizce

HİTÜ İİBF'de tek programda dersler İngilizce okutulacak

12 Mart 2018 Pazartesi 17:37
O fakültede dersler ingilizce

Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde tek programda dersler İngilizce verilecek.

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Programı ve Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı açılmasının YÖK tarafından uygun görülmesinin ardından  öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Dünya standartlarında eğitim kalitesine, branşlarına ait teknik donanıma ve çağın gereksinimlerini karşılayacak bilgi birikimine sahip olan üniversitenin yapmış olduğu gayretli çalışmalar ve tüm paydaşlarından aldığı desteklerle her geçen gün daha da gelişmekte olduğuna dikkat çeken Alkan, üniversite-sektör iş birliğinin önemine ve toplam kalite anlayışına vurgu yaparak “Yaptığımız çalışmalarda ektiklerimizin ürünlerini almaya başladık. Gönül vererek çalışmalarınızı gerçekleştirdiğiniz zaman başarı ortaya çıkıyor. Üniversitemizin İngilizce eğitim verebilir olması büyük mutluluk verici. Fakültemiz ve Üniversitemiz sizlerle birlikte daha güzel yerlere gelecektir” dedi ve tüm öğretim elemanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Toplantıda bir sunum yapan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Gökçe Merey de yabancı dil eğitimi ve hazırlık sınıfı konularında bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 12.03.2018 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165