Öğrenci başkanı okul ziyaretinde

Osmancık İmam Hatip Ortaokul Okul Meclis Başkanı Fikriye Başer, okul ziyaretlerine başladı.

24 Ocak 2014 Cuma 11:20
 Öğrenci başkanı okul ziyaretinde

Osmancık İmam Hatip Ortaokul Okul Meclis Başkanı Fikriye Başer, okul ziyaretlerine başladı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Okul Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçilen Fikriye Başer, öğrenci kurulunda yer alan arkadaşları Betül Aktepe ve Nurettin Yıldız ile birlikte ilk olarak Osmancık İmam Hatip Lisesi Okul Meclis Başkanı Muhammet Faik Toprak’ı ziyaret etti.

İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Veysel Güler rehberliğinde, İmam Hatip Lisesi Müdürü İdris Makinacı’yı makamında ziyaret eden heyet, Makinacı’ya İmam Hatip Ortaokulu yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin selam ve sevgilerini ilettiler.

Daha sonra İHL Meclis Başkanı Muhammet Faik Toprak’la da görüşen Meclis Başkanı Başer ve öğrenci temsilcileri, öğrenciler arası demokrasi bilincinin geliştirilmesi için iki okul arasında ortak projeler, bilgi alışverişi yapılması ve okullar arası işbirliğine öğrenci temsilcileri olarak katkıda bulunulması konusunda karar aldılar.

İHL Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammet  Faik Toprak, “Bu ziyaret gerçekten çok anlamlı. Sanırım ilimizde ilk defa yapılıyor. Öğrenci temsilci seçimleri sözde kalmamalı, demokrasi ruhunun pekiştirilmesi açısından bu uygulamaların yaygınlaşması gerekir” dedi.

Osmancık İmam Hatip Ortaokulu Meclis Başkanı Fikriye Başer ise, “İlçe genelinde okul ziyaretlerimiz devam edecek. Amacımız okul öğrenci temsilciliği müessesesine işlerlik kazandırmak. Okullar arasında işbirliğini geliştirmek, devletin kaynaklarını ekonomik kullanabilmek için çözüm önerileri üreterek okul yönetimlerine sunmak. Bu açıdan teklifimize olumlu bakan ve bizleri destekleyen  okul müdürümüz Sakin Karakaş’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.








Son Güncelleme: 24.01.2014 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.