Öğrencilerden duygulandıran gösteri

İstiklal İlkokulu’nda İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümü nedeniyle ‘İstiklal Marşımızın kabulü ve...

13 Mart 2015 Cuma 10:37
 Öğrencilerden duygulandıran gösteri


İstiklal İlkokulu’nda İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümü nedeniyle ‘İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma’ programı düzenlendi.


Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen programı Okul Müdürü Vedat Keskin, öğretmenler, öğrenciler ile velileri izledi.


Programın açış konuşmasını Okul Müdürü Vedat Keskin yaptı. 94 yıl önce kabul edilen İstiklal Marşımızı anlamanın önemine değinen Keskin, “Marşımızı anlamak, Mehmet Akif Ersoy’ u anlamaktan geçer. Mehmet Akif’in hayatını iyi okumamız gerekli, Akif’i anlamalıyız.” dedi.


Bayrak, İstiklal Marşımız ve Mehmet Akif Ersoy konulu şiirlerin okunması ile devam eden programda, İstiklal Marşımızın Kabulü konulu tiyatro oyunuyla o günlere dönüldü. 


İstiklal Marşımızı sınıflar düzeyinde  en iyi okuyan öğrencilere, Marşımızın tamamının okutulması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Öğrenciler sergiledikleri gösterilerle katılımcılardan yoğun alkış aldı.




Son Güncelleme: 13.03.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165