Öğrencilere evlerinde ziyaret

Sungurlu Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri öğrencileri evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

08 Şubat 2019 Cuma 15:43
Öğrencilere evlerinde ziyaret

Sungurlu Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri öğrencileri evlerinde ziyaret ediyor.

Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, okul idarecileri ile birlikte akşam öğrencileri evlerinde ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi.

Sungurlu Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrencilerini okul idarecileri ile birlikte ziyaret eden Eryiğit, zalışma arkadaşlarıma ve kendilerine kapılarını açan velilere teşekkür etti.

Eryiğit, “2 yıldır İlçe merkezi ve köylerimizdeki bütün okullarımızda yaklaşık 2500 veli ziyareti gerçekleştirdik. Her hafta farklı bir okulun ziyaretine eşlik etmeye devam edeceğim.

Gönüllü olarak bu ziyaretleri gerçekleştiren okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ederim. Hedefimiz olan mutlu ve başarılı öğrenciler için bütün aileleri ziyaret etmeyi arzuluyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165