Oğuzlar’ın mezuniyet coşkusu

Oğuzlar Lisesi 2012-2013 eğitim öğretim yılını coşkulu bir mezuniyet gecesi ile tamamladı. Önceki akşam Obruk Barajı Altın Koz Tesisleri’nde gerçekleşen gecede canlı müzik eşlinde eğlence yapıldı.

14 Haziran 2013 Cuma 10:45
 Oğuzlar’ın mezuniyet coşkusu

Mezuniyet gecesine Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık, Oğuzlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Bilen, Şube Müdürü Mutu Fırat, Oğuzlar Lisesi Müdürü Muzaffer Çelik, Müdür Yardımcısı Levent Akgün, Oğuzlar Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Yardımcısı Fatih Şahin, öğretmenler, mezun öğrenciler ve veliler katıldı.

Yemekle başlayan gecenin açış konuşmasını Oğuzlar Lisesi Müdürü Muzaffer Çelik yaptı. Konuşmasında mezun olan öğrencileri ve ailelerini tebrik eden Çelik, gelecek hayatlarında öğrencilere başarı diledi. Çelik’in konuşmasının ardından Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Samet Bal’ın hazırladığı mezuniyet slaytı ile öğrencilerin yaşadıkları anların karaleri ekrana hareketli müzikler eşliğinde yansıtıldı.

Mezuniyet belgeleri Başkan’dan

Gecenin devamında mezun olan öğrencilere belgeleri verildi. Mezuniyet belgeleri Oğuzlar Belediye Başkanı Ali Uyanık tarafından verildi. Başkan Uyanık, bütün katılımcılara teşekkür ederek mezun öğrencileri tebrik etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Bilen de, mezun öğrencilerin gelecek hayatlarında başarılı olacaklarına yürekten inandığını, yeni nesli mezun olan öğrencilerin oluşturacağını dile getirdikten sonra öğrencileri ve ailelerini kutladı.

Fotoğraf çekimlerinin ardından okul birincisi Aslıhan Kabalak tarafından mezuniyet pastası kesildi. Pasta kesiminin ardından müzikli eğlence başladı. Canlı müziğe Müzik öğretmeni Sefa Karslı ve İngilizce Öğretmeni Murat Büyükbalya da yetenekleriyle eşlik etti.





Son Güncelleme: 14.06.2013 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.