Okul Müdürleri istişare etti

Sungurlu ilçesinde eğitim öğretimin daha kaliteli olabilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından...

19 Ocak 2015 Pazartesi 13:50
 Okul Müdürleri istişare etti


Sungurlu ilçesinde eğitim öğretimin daha kaliteli olabilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise, ortaokul, anaokulu ve ilkokul müdürleri ile geniş katılımlı bir istişare toplantısı yapıldı. 

Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, geleceğin teminatı olan çocuklara daha iyi bir eğitim verebilmek için, bu güne kadar okul müdürleri, öğretmenler, veliler, hayırseverler ve ilçede bulunan kamu kurumları ile birlikte ilçede güzel çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalara devam edeceklerini belirterek, destek olanlara teşekkür etti.

Konuşmanın ardından 2014-2015 eğitim öğretim yılının birinci dönem değerlendirmesi yapılarak, ikinci dönemde yapılacak çalışmalar konuşuldu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Şube Müdürleri de bölümleri ile ilgili bilgiler verdi. Toplantı dilek ve temenniler bölümü ile sona erdi.



İHA

Son Güncelleme: 19.01.2015 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.