Okulları rahatsız edene ceza

Okullarda sıkı güvenlik tedbiri

14 Eylül 2017 Perşembe 14:55
Okulları rahatsız edene ceza

Çorum Valiliği, okullarda güvenlik tedbirlerini en üst seviyede hayata geçiriyor.



Valilik’ten yapılan açıklamada, çocukların ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda eğitim-öğretim görmelerini sağlamak için ilgili kanun gereği karar alındığı bildirildi.


Bu çerçevede, “İl genelinde bulunan kamu ve özele ait eğitim-öğretim kurumlarının yakın çevresinde, bahçesinde ve müştemilatında eğitim-öğretim faaliyeti ile ilgisi bulunmayan, kurumun huzuruna, güven ve esenliğine, eğitim-öğretim hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesine engel olabilecek nitelikteki şahısların bulunmasının yasaklanmasına, bu karara uymayanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. Maddesinin 1. Fıkrası gereğince Emre Aykırı Davranıştan idari para cezası uygulanmasına’ karar verildi.





Son Güncelleme: 14.09.2017 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.