Okulların çevresinde yeni yollar

Belediye kul bahçelerinde ve çevresinde başlattığı çalışmalara devam ediyor.

02 Ekim 2018 Salı 17:45
Okulların çevresinde yeni yollar

Çorum Belediyesi eğitim-öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte okul bahçelerinde ve okulların çevresinde başlattığı çalışmalara devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi yeni yerine taşınan Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi çevresi ile Zübeyde Hanım Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve yapımı tamamlanan lisenin etrafında yeni yollar açıyor. Okul çevrelerinde de düzenlemeler yapan Çorum Belediyesi, öğrencilerin daha rahat şartlarda eğitim öğretime devam etmesi için çalışmalarına hız verdi.

Eğitim ve eğitim kurumlarıyla ilgili hizmetlere önem verdiklerini bildiren Belediye Başkanı Zeki Gül, "Bilindiği gibi şehrimizde bulunan okulların çevre, peyzaj işlerini yapıyoruz. Etrafındaki yollarda da önemli çalışmalar yapıyoruz.  Yeni yerine taşınan Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi çevresi Mimarsinan 68, 70. sokaklarda ve okullar bölgesi diye adlandırılan Çamdeğirmeni 20, 22. sokaklarda yeni yol çalışmaları yaptık. Bazı yollarımızda ise genişletme çalışmaları yaptık. Bu yollardan bazılarının kazı, dolgu ve mekanik malzeme serimin bitirip asfalta hazır hale getirdik, bazılarında ise kazı çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

EĞİTİME HİZMET ÖNCELİĞİMİZ

Belediye hizmetlerini halka ulaştırma noktasında şehrin hiç bir yerini bir diğerinden ayırmadan, öncelemeden hizmet üretmeye gayret ettiklerini vurgulayan Gül, "Konu eğitim olunca buradaki işlerimize ister istemez öncelik atfediyoruz. Çalışma yaptığımız noktalardaki işlerimizi bir şekilde bitirip yavrularımızın okula erişimini kolaylaştırmaya çalışıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 02.10.2018 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandas 2018-10-03 07:05:00

Lise olarak dizayn edilmiş ve son anda ilkokula dönüştürülen Mehmet Akif Ersoy ilkokulunun Acil ihtiyaçları giderilmelidir. Binaya ilkokula demeyle ilkokul olunmuyor