Onlar sordu, Belediye Basın cevapladı

Üniversite Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri Belediye Basın Birimi'ne teknik gezi düzenledi

14 Aralık 2017 Perşembe 18:47
Onlar sordu, Belediye Basın cevapladı

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri, Çorum Belediyesi Basın Birimini ziyaret etti. Öğrenciler, görevlilerden basın biriminin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı.

HİTÜ Sosyal Bilimler MYO Yerel Yönetimler Programı 2. sınıf öğrencileri Yerel Yönetimlerde Halkla İlişkiler ve İletişim dersi kapsamında öğretim görevlileri Halil İbrahim Aşgın, Ali Aşır, Şule Eren, Harun Kısacık ve Gülistan Başçı’yla birlikte Belediyeye gelen öğrenciler, önce basın birimi çalışanlarıyla tanıştı, sonra da yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Basın Biriminin çalışmalarıyla ilgili Birim Sorumlusu Salih Karslıoğlu’ndan bilgiler alan öğrenciler, merak ettikleri konularda aydınlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.