Osmancık İHO ihale edildi

İmam Hatip Ortaokulu ve Tatbikat Cami yapımı ihale edildi

26 Ocak 2018 Cuma 10:56
Osmancık İHO ihale edildi

Osmancık’ta yapılması planlanan İmam Hatip Ortaokulu ve Tatbikat Cami yapımı için ihale yapıldı.

Çorum Valiliği İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen ihaleye 4’ü Samsun 2’si Ankara  ve biri Çorum’dan olmak üzere toplam 7 firma katıldı.

16 Derslikli İmam Hatip Ortaokulu-Tatbikat Camisi ve Çevre Tanzimi Yapım İşi ihalesinde en düşük teklifi 5.011.000,00 TL bedelle AHSEN Elektrik İnşaat firması verirken, kesin sonuç komisyonun değerlendirmesinin ardından duyurulacak. Yapılacak işin süresi ise yer tesliminden itibaren 500 gün olarak belirtildi.

Son Güncelleme: 26.01.2018 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilal 2018-01-27 13:00:03

2019'da Ak Parti Çorum'da kazanıyor ve Ak Parti Çorum'u kazanıyorken Uçağı havada gösteren hizip kiN ve nefret üzerine siyaset yapanlar da gün be gün siyasi yol arkadaşına bile çelme takmayı mübah görenler arkasında durduğu adamların bukalemun gibi nasıl renk değiştirdiğinden ve defosundan bihaber olanlar kaybedecek. Hulasa Ak Parti kazanacak ama öyle ya da böyle defosu olanlar devre dışı kalacak ve kaybedecek.