Osmancık’a kitap bağışı

İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk dili ve Edebiyatı öğretmenleri Rukiye Oyuncu’nun...

18 Mart 2015 Çarşamba 10:15
 Osmancık’a kitap bağışı


İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk dili ve Edebiyatı öğretmenleri Rukiye Oyuncu’nun düzenlediği kitap toplama kampanyasına büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında toplanan 350 kitap, Osmancık Anadolu Lisesi kütüphanesine bağışlandı.


Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Rukiye Oyuncu, öğrencilerine yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğretmek ve bunu yaşamlarına aksettirmek amacıyla böyle bir kampanya düzenlediklerini ifade etti.


Hediyeleşmek ve dayanışmanın insanlar arsındaki sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirdiğini belirten Okul Müdürü Ahmet Veldet ise, örnek davranışlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerini kutladı.


Toplanan kitaplar daha sonra Okul Müdürü Ahmet Veldet, Müdür Başyardımcısı Şahin Gürer, Edebiyat Öğretmeni Rukiye Oyuncu ve Rehberlik Öğretmeni Kübra Çıplak tarafından Osmancık Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Osmancık Anadolu Lisesi Müdürü Murat İrken, örnek davranışlarından dolayı İsmail Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, idarecileri ve öğretmenlerini kutladı.




Son Güncelleme: 18.03.2015 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.