Özel Pınar büyüyor

Özel Pınar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Pınar Eğitim Kurumları bünyesinde resmi olarak açıldı.

02 Temmuz 2013 Salı 10:21
 Özel Pınar büyüyor


Pınar Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Çorum’da resmi olarak açılan ilk Özel Sağlık Lisesi’nin Özel Pınar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olduğunu söyledi.

Alpoğlu, Pınar Eğitim Kurumları olarak sağlık sektöründe oluşan aşırı talep ve Sağlık Meslek Liselerinde okumak için Çorum dışına çıkan öğrenciler dikkate alınarak yeni bir açılım yaptıklarını belirterek, “Sağlık Meslek Lisemizde 9. ve 10. sınıflara öğrenci kayıtlarımız devam ediyor. Öğrencilerin Sağlık Meslek Lisesinde okumak için Çorum dışına gitmelerine gerek kalmadı. Ayrıca çevre il ve ilçelerden Çorum'a gelip öğrenim görecek öğrencilerimizi de göz önünde bulundurarak, istekleri doğrultusunda yurt (barınma) imkânı sunuyoruz. Öğrencilerin genel ihtiyaçlarını karşılamak için tedbirler alındı. Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine ilgi ve isteklerine göre hem LYS hem de KPSS’ye yönelik hazırlık çalışmaları yapılacak.” dedi. 

Pınar Eğitim Kurumlarındaki yenilikleri de anlatan Alpoğlu, özel okul olarak dershane ihtiyacı olmadan öğrencilere eğitim vererek, dershaneyi okula getireceklerini, sınava girecek olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hafta sonu dershane eğitimi yapılacağını; 5. sınıf öğrencilerine yönelik İngilizce dil sınıfları oluşturulacağını ve haftada 16 saatlik yabancı dil eğitimi vereceklerini, 6, 7 ve 8. sınıflarda ilave derslerle haftada 10 saate yakın İngilizce eğitimi verileceğini; ilkokul öğrencilerine yönelik branş öğretmenleri tarafından Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi ve Müzik derslerinin yapıldığını, ayrıca Drama, Satranç ve Halk Oyunları derslerinin de alanında uzman öğretmenler tarafından yapılacağını, öğrencilerin özel yeteneklerini ortaya çıkaracak derslerin ve sosyal aktivitelerin arttırılacağını, 23 yıllık tecrübesini arkasına alarak kaliteli, güvenli ve disiplini ön plana çıkaran bir anlayışla ‘açık ve net kuralları olan okul’ sloganı ile yola devam edeceklerini söyledi. 


Özel Pınar’
da yenilikler

Artan öğrenci sayısı ve açılan Özel Pınar Anadolu Sağlık Meslek Lisesiyle birlikte 2013-2014 eğitim öğretim yılı itibariyle yeni öğretmenlerin Özel Pınar ailesine katılacağını ifade eden Alpoğlu, “Ankara’da 3, Bursa-Eskişehir-Yalova’da birer tane olmak üzere 6 tane daha Özel Murat Yıldırım Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılacak ve bu okullara öğretmen alımları yapılacak.” dedi.





Son Güncelleme: 02.07.2013 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kültigin 2013-07-02 11:08:34

yani istihdam açılıyor. sevinmeliyiz. yani yine bize rızık verecekler hey yaşasın. hey, bir çok öğretmen alacak padişah. vezir-i azam buyruldu verdi. şehrimiz çok büyüyecek.!!!! çorum eğitimi dünyada feylesof çıkarak. ama değişik feylesoflar bunlar. ibni sinalar birde... hizmet canım. yalnızca hizmet. sadece hizmet. millet hezimet. imam hatip açsanız ya.. hem bu okulların sahibi ulu yıldırım çok övdü imam hatipleri.. özel imam hatip çok sansasyon olur şu demlerde. öööööözel iiiiiiiiiimmam hatip isteeeeeeeeeriz...

banner165