Pandemi onu okuldan ayıramadı

Çorum'da eğitimci Mehmet Kalaycı, koronavirüs salgını döneminde eğitimin bir gönül işi olduğunu bir kez daha hatırlattı.

18 Aralık 2020 Cuma 23:18
Pandemi onu okuldan ayıramadı

Çorum’un İskilip ilçesi Akşemseddin Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Mehmet Kalaycı, koronavirüs salgını döneminde eğitimin bir gönül işi olduğunu bir kez daha hatırlattı. Kalaycı, eğitim ordusunun fedakâr öğretmenlerine örnek teşkil etti.

Milli Eğitim Bakanlığı salgın döneminde kronik hastalığı bulunan ve 60 yaş üstü risk grubunda olan öğretmenlerin de sağlığını düşünerek idari izinli sayılacağını bildirdi. Eğitimin bir gönül işi olduğunu hatırlatan öğretmenler, öğrencilerinden ayrılamayacaklarını yüz yüze ya da uzaktan derslerine devam edeceklerini bildirdiler.

İskilip Akşemseddin Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni Mehmet Kalaycı da idari izinli sayılmasına rağmen dilekçe vererek görevinin her daim başında olduğunu ifade etti. Pandemi döneminde öğrencilerinden ayrılamayıp derslerine devam eden öğretmenlerden birisi oldu. Kalaycı, hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle derslerine devam ederek mesleğine olan bağlılığını ortaya koydu.

İSKİLİP

Son Güncelleme: 19.12.2020 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsız 2020-12-19 15:22:49

Yaptığı güzel bir jest.Helal olsun.Böyle özverili çalışkan öğretmenlere ihtiyacımız var.Öğretmen bir mum gibidir etrafını aydinlenirken kendini tüketir sözü aklıma geldi.İşte o söze örnek bir kişi..Başkaları gibi reklam yapmamış.