Pınar Sağlık Koleji yeni binasında

Pınar sağlık koleji 1992 yılından bu yana gelen derin tecrübesi ve deneyimli eğitim...

26 Ağustos 2014 Salı 13:59
 Pınar Sağlık Koleji yeni binasında


Pınar sağlık koleji 1992 yılından bu yana gelen derin tecrübesi ve deneyimli eğitim kadrosu ile 2014-2015 eğitim öğretim yılına, Ankara Yolu Oto Galericiler Sitesi önündeki yeni binasında devam edecek.


Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, yeni binada hazırlıkların sonlandırıldığını ve 407 kontenjan ile eğitim öğretime hazır olduklarını, eğitimin tecrübeli ve deneyimli bir eğitim kadrosu ile gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.


Alpoğlu, Çorum’un en deneyimli ve başarılı eğitim kurumu olan Pınar Koleji olarak, Hemşire Yardımcılığı alanı okumak isteyen ve bu alana ilgi duyan tüm öğrencileri Sağlık Kolejlerine beklediklerini ifade etti.


Mevcut okul binasının yer aldığı Binevler Kampüsü’nde ise Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak devam edileceği belirten Alpoğlu, gerek öğrenci sayısının gerekse öğretmen kadrosunun giderek arttığını ve Pınar Koleji’nin büyümesine devam ettiğini kaydetti.





Son Güncelleme: 26.08.2014 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165