Pınar ve MY Koleji istişaresi

Kuruculuğunu AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın yaptığı, Pınar Koleji ve MY (Murat Yıldırım) Koleji...

30 Ocak 2014 Perşembe 12:08
 Pınar ve MY Koleji istişaresi


Kuruculuğunu AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım’ın yaptığı, Pınar Koleji ve MY (Murat Yıldırım) Koleji idarecilerinin katıldığı ortak çalışma toplantısı geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirildi.

Başkanlığını Murat Yıldırım’ın yaptığı toplantıya; Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Lise Müdürü Ahmet Tığlı, Muhasebe Bölüm Yetkilisi Süleyman Songüt ve Ahmet Öztaş, Ankara Yenimahalle, Ankara Keçiören, Bursa, Eskişehir, Yalova ve Kocaeli MY Koleji idarecileri katıldı.

Özel Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, kurumlar arası irtibatın sağlanması, eğitim sistemindeki gelişmelerin değerlendirilmesi, gelecek yıllar için yapılacak çalışmaların önceden belirlenmesi, yeni açılımların değerlendirilmesi amacıyla böyle bir toplantının düzenlendiğini, başarılı ve amacına ulaşan bir toplantı olduğunu bildirdi. 






Son Güncelleme: 30.01.2014 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165