Pithana Takımı Hyundai’de

Hitit Üniversitesi Mühendislik Teknolojileri ve İşbirliği Kulübü-Pithana Hidromobil takımı Hyundai’nin Kocaeli’ndeki fabrikasını ziyaret etti.

27 Ocak 2014 Pazartesi 18:06
 Pithana Takımı Hyundai’de

Hitit Üniversitesi Mühendislik Teknolojileri ve İşbirliği Kulübü-Pithana Hidromobil takımı Hyundai’nin Kocaeli’ndeki fabrikasını ziyaret etti.

Güney Kore ile Kibar Holding ortaklı bir dünya devi olan HYUNDAI'ın Kocaeli yerleşkesindeki otomotiv fabrikasına  teknik ziyarette bulunan heyette, Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden  Arş. Gör. Mehmet Eren, Makine Yük. Müh. Mehmet Şener, Pithana Hidromobil takımı Kaptanı Ali Osman Demiray ve takım üyeleri Mehmet Ceylan,Mustafa Yazıcı ,Mustafa Serdar, Fatih Açıkgöz, Çağatay Sönmez, Şerif Gürsoy, Anıl Armağan, Ayşenur Ürgen ve Furkan Şener yer aldı.

Ziyarette, HYUNDAI-ASSAN  İletişim sorumlusu Miray Dikmen, Hyundai-ASSAN fabrikasının tarihçesi, üretilen modelleri ve HYUNDAI'nin hedefleri hakkında brifing  verdi. Daha sonra fabrikada incelemelerde bulunan takım üyeleri, HYUNDAI'nin yeni nesil araçları i10 ve i20' nin üretim proseslerinin işleyişi ve kalite standartları  hakkında bilgi aldı.

Son bölümde takım üyeleri Hyundai Proje Yönetim Sorumlusu Endüstri Mühendisi Gökhan Şahin ile bir araya geldi. Soru-cevap şeklinde gerçekleşen toplantıda takım üyeleri fabrikanın yeni dönem planları, araştırma ve geliştirme faaliyetleri, iş güvenliği, sosyal ve kültürel çalışmalar gibi konularda  bilgi aldı.

Toplantıda Takım Kaptanı Ali Osman Demiray, geleceğin yakıtı olarak görülen Hidrojen üzerine çalıştıklarını, geleceğin mühendisleri olarak katma değer  üretecek çalışmalar yapmayı hedeflediklerini söyledi. Bu gezinin takıma vizyonel bir bakış açısı katacağını ve faydalı bir rol-model  olduğunu belirten Demiray, HYUNDAI-ASSAN ailesinin gösterdiği ilgiye teşekkür etti.








Son Güncelleme: 27.01.2014 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.