Polis Okulu'nda son durum

Vali Necmeddin Kılıç, Habercim19'un sorusu üzerine Çorum Polis Okulu'nun son durumuna özetledi

14 Aralık 2017 Perşembe 15:39
Polis Okulu'nda son durum

Vali Necmeddin Kılıç’ın düzenlediği 2017 yılı yatırımlarının değerlendirildiği toplantıda, Habercim19’dan Mustafa Demirer, Çorum Polis Okulu’nun son durumunu sordu.

Demirer, Polis Okulu için Şeker Fabrikası civarında yaklaşık 150 dönüm arsa tahsisi yapıldığını, Özel İdare Müdürlüğü’nün proje çalışmasını takip ettiğini, ancak son bir yıldır söz konusu yatırımın hiç gündeme gelmediğini belirterek, “Polis Okulu’nda son durum nedir?’ diye sordu.

Vali Necmeddin Kılıç ise Polis Okulu’nun Özel İdare değil, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sorumluluk alanına girdiğini belirterek, “Polis Okulu’na güzel bir yer tahsis edildi. Projesi hazır, olumlu veya olumsuz bir şey yok. Emniyet Genel Müdürlüğü ilgileniyor.” şeklinde konuştu.

Öte yandan edinilen bilgiye göre, Hükümetin Polis Okulları’nın yeniden yapılandırılması ile ilgili yasal alt yapı çalışmalarının neticelenmesinin ardından Çorum Polis Okulu’nun durumunun netleşeceği belirtiliyor.

30 milyon lira maliyetli yatırım olduğu belirtilen Çorum Polis Okulu’nun mevcut haliyle arsası ve projesinin tamamlandığı ancak siyasi otoritenin yapacağı yasal düzenlemelerin beklendiği ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 15.12.2017 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165