Proje bitti, 27 eğitimciye belge

OKA destekli ‘Öğretmenlerin Travma ve Kriz Yönetimi Becerilerinin Desteklenmesi Projesi’ tamamlandı

13 Mayıs 2018 Pazar 11:33
Proje bitti, 27 eğitimciye belge

Çorum Başöğretmen Atatürk İlkokulu’nun Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) destekli ‘Öğretmenlerin Travma ve Kriz Yönetimi Becerilerinin Desteklenmesi Projesi’ tamamlanarak katılımcılara belgeleri verildi.

Rehberlik Araştırma Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Çorum’da her okulumuzda ayrı bir  hareket, ayrı bir çalışma, ayrı bir başarı var. Başöğretmen Atatürk İlkokulumuz kişisel gelişim üzerine sürekli projeler hazırlıyor. Birlik ve beraberlik içerisinde fedakarca çalışan bu ekibi tebrik ediyorum. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle başarılar diliyorum.” dedi. 

Projenin Teknik Destek Projesinin Eğitim uygulaması 08-11 Mayıs 2018 tarihlerinde 4 gün 16 saat olmak üzere gerçekleştirildi.

Başöğretmen Atatürk İlkokulu toplam 27 öğretmen ve idarecinin katıldığı eğitim, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Itır Tarı Cömert tarafından verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.