Protokol eşleri çocuklar için buluştu

Protokol eşleri koruma ve bakım altında kalan çocuklara yönelik tatil programı düzenlendi.

30 Ocak 2019 Çarşamba 13:48
Protokol eşleri çocuklar için buluştu

Protokol eşleri, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 0-18 Yaş Çocuk Evleri Sitesi ve ÇEKOM Müdürlüğü’nde koruma ve bakım altında kalan çocuklara yönelik tatil programı düzenlendi.

Yapılan açıklamaya göre, Öğretmenevi’nde düzenlenen etkinliğe  Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın eşi Ebru Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca’nın eşi Sema Ağca, Vali Yardımcısı Recep Yüksel’in eşi Derya Yüksel, Mecitözü Kaymakamı İlyas Öztürk’ün eşi Esra Öztürk, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Çetin Başaranhıncal’ın eşi Didem Başaranhıncal ve diğer protokol eşleri ile kuruluş müdürleri katıldı.

Aile ve Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda kalan çocukların folklor gösterisi ile başlayan program, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi, koruma ve bakım altında bulunan öğrencilerin müzik öğretmeni İbrahim Sarıca eşliğinde bağlama dinletisi ile devam etti.

Karne sevincinin yaşatılması adına, palyaço gösterisi ile çocuklara eğlenceli anlar yaşatıldı. 2018-2019 Öğretim yılı birinci dönem sonu itibariyle takdir ve teşekkür belgesi alan çocuklar ödüllendirildi. Karne alan tüm çocuklara da çeşitli hediyeler dağıtılarak hep birlikte pasta kesildi.

Programda çocuklar çok mutlu olduklarını ifade ederek, protokol eşlerine teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme: 30.01.2019 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.