Rekor katılım

. KYK Spor Oyunları’na bu yıl 1764 katılım oldu

25 Şubat 2018 Pazar 11:55
Rekor katılım

Çorum Belediyesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 2. KYK Spor Oyunları’nda kuralar çekildi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü’nde düzenlenen kura çekme törenine Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, KYK İl Müdürü Erol Kavuncu, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan,  üniversite döneminin  hayatın kalan kısmında kullanacağımız iyi nitelikleri kazanma dönemi olduğunu söyledi.

KYK İl Müdürü Erol Kavuncu da, geçtiğimiz yıl 900 civarında gencin katıldığı spor oyunlarına bu yıl rekor bir katılım sağlanarak rakamını- 1764’e çıktığını ifade etti.

Spor İşleri Müdürü Nadir Solak da, KYK Spor oyunlarının Çorum’un bu zamana kadar yapılan en büyük spor organizasyonu olduğunu iddia etti

2. KYK Spor Oyunlarında kuraları Candan, Kavuncu, Solak ve Hayrettin Karaman Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Hüseyin Şahin çekti. Atletizm, voleybol, dart, masa tenisi, satranç, bowling olmak üzere 6 kategoride yapılacak müsabakalarda birincilere 300 TL, ikincilere 200 TL, üçüncülere 150TL ve dördüncülere 100 TL olmak üzere toplamda 172 öğrenciye 32.250 TL para ödülü verilecek. KYK Spor oyunları 26 Şubat Pazartesi günü saat: 17.30’da Buhara Kültür Merkezi’nde bayan öğrencilerin dart ve erkek öğrencilerin bowling müsabakaları ile başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.