Rektör Alkan’dan Alpergün’e ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türk Telekom Müdürü Abdulkadir Alpergün’ü ziyaret etti.

18 Ocak 2015 Pazar 13:43
 Rektör Alkan’dan Alpergün’e ziyaret


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türk Telekom Müdürü Abdulkadir Alpergün’ü ziyaret etti.


Rektör Prof. Dr. Alkan, yeni yapılan birimlerimizdeki iletişim altyapısının oluşturulmasındaki desteklerinden dolayı Türk Telekom Müdürü Abdulkadir Alpergün’e teşekkür ederek Telekom Müdürlüğünün Üniversiteye vermiş olduğu desteklerin, bundan sonrada artarak devam edeceğine inandığını belirtti. Alkan, inşaatı tamamlanan ve birkaç haftaya kadar faaliyete geçecek olan Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde (TGB-Teknokent), bin 840 senesinden bu yana, çağın getirdiği haberleşme imkanlarını sunan Türkiye’nin öncü iletişim şirketi Türk Telekom’un da yer almasını çok arzu ettiklerini ve bu noktada kendilerinden destek beklediklerini de söyledi.


Üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve hızla gelişen bir üniversite olduğunu ifade eden Alpergün de, üzerlerine düşen her konuda  Üniversite için desteğe hazır olduklarını belirtti.





Son Güncelleme: 18.01.2015 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165