Rektör bizzat tanıttı

Hitit Üniversitesi Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'na katıldı. Rektör üniversite standında bizzat tanıtım yaptı.

04 Mart 2022 Cuma 22:33
Rektör bizzat tanıttı

Hitit Üniversitesi Orta Karadeniz Kariyer Fuarı'na katıldı.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde, aralarında Hitit Üniversitesi’nin de bulunduğu 7 üniversitenin katılımıyla Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde Samsun eski Makro Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ve 2 gün süren fuarda, ev sahibi üniversite ile birlikte Hitit Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin işbirliğiyle bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün de katılımıyla açılışı yapılan fuarda, üniversite tarafından stant açıldı. Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hitit Üniversitesi standında, Kariyer ve Mezunlar Ofisi ve Teknoloji Transfer Ofisi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Üniversitenin ihtisas alanı “makine ve imalat teknolojileri” ile ilgili yürüttüğü çalışmalara dair yapılan sunumlara, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Fuara katılan 500’ü üniversiteden toplam 5 bin öğrenci, bölgede faaliyet gösteren firmaların insan kaynakları temsilcileriyle de bir araya gelerek iş ve staj fırsatları, kariyer imkanları gibi konularda ilk ağızdan bilgi edinme fırsatı buldu.

Son Güncelleme: 05.03.2022 18:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-03-05 00:37:31

Bir üniversiteyi hakkıyla yönetir, akademisyenlerini liyakat gözeterek alırsanız fuarlara rektör olarak katılmak zorunda kalmazsınız. Eğer kalite varsa öğrenci zaten anlatır, çok fazla reklama ihtiyaç duymazsınız. Bu üniversitesinin ilk yılları değil, gazi zamanlarını da düşünürsek 30 yıllık üniversite. Ha tabi bu konuda yalnızca son 3-4 yılında rektörlük yapan kişi tek suçlu değildir ancak görevde yükselmede herkese 100 puan verilen dönemde kendisini aittir.

Avatar
İskilipden 2022-03-05 06:50:33

Çorum Hitit üniversitesine ek bölüm ihtiyacı mevcuttur. Üniversite yönetiminden Eczacılık, Veterinerlik, Adalet Meslek Y.O ve Ayakkabıcılık tasarım bölümlerinin faaliyetti ve HALK YARDIMLARI İLE yapımına başlanan çatı kapama noktasına gelen ancak üniversiteye devir edilensonra Çürük olduğu için inşaatı DURDURULAN bina hakkında gelişme bekleniyor. ( BU BİNA YAPI DENETİM MÜESSESESİ REFAKATİNDE YAPILMADI MI, ÇÜRÜK İSE SORUMLU YEPI DENETİM MÜESSESESİ DEĞİL MİDİR. Binanın yapımı aşamasında kullarılar demir çimento üst seviyede idi neden neden? )

Avatar
murat 2022-03-07 10:47:47

3-5 netle mühendisliğe girilen üniversite.
boş kağıt versen sosyal bilimlere giriyorsun.
heryerde bu üniversitelerden oldu. Binalar, hocalar, personel, bakım maliyetleri tamamen kaynak israfı.

Avatar
neriman 2022-03-05 21:41:30

Eczacılık Fakültesi neden yok sayın rektörüm?Çorum Eczacılık fakültesi öğrencilerini barındıramıyor mu?