Rektör bizzat tebrik etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, 'Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer alan öğretim üyelerini tebrik etti.

16 Kasım 2021 Salı 22:00
Rektör bizzat tebrik etti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer alan öğretim üyelerini tebrik etti.

Rektör Öztürk, “Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde yer alan öğretim üyelerimizle bir araya gelerek sohbet ettik. Gerçekleştirdikleri çalışmalar dolayısıyla hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Bilindiği üzere Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde, Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat Deniz, Dünyada “Mining&Metallurgy” bilim dalında 30 bin 699 bilim insanı arasında 238. sırada yer alırken, aynı fakültenin Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Kabak, “Food Science” bilim dalında 58 bin 351 bilim insanı arasında listede 544. sıraya yerleşmişti.

Listenin “yıllık etki” kategorisinde ise Hitit Üniversitesinden Prof. Dr. Vedat Deniz, Prof. Dr. Bülent Kabak, Prof. Dr. Dilber Esra Yıldız, Doç. Dr. Akif Akgül ve Doç. Dr. Seyfi Şevik yer almışlardı.

Son Güncelleme: 17.11.2021 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Secahattin gul 2021-11-18 23:07:11

Sayın rektor konferans salonlarında Atatürk resmi neden yok .bunu vatandaş olarak merak ediyorum.bizim sesimizi duyuran habercim 19 da teşekkür ediyorum.