Rektör de o toplantıda

Türkiye Maarif Vakfı'nın İstanbul'da düzenlediği işbirliği ve istişare toplantısına HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk de katıldı.

09 Ocak 2020 Perşembe 11:34
Rektör de o toplantıda

Türkiye Maarif Vakfı üniversite rektörleri ve paydaş kamu kuruluşu temsilcilerini İstanbul’da bulunan vakıf genel merkezinde konuk ediyor. İşbirliği ve istişare toplantısına Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk de katıldı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulunan Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Çorum eski Milletvekili Cahit Bağcı, paydaş kamu kurumları ve üniversiteler ile işbirliği istişare toplantısında üniversite rektörleri ve kamu kurumlarının temsilcilerini İstanbul’da bulunan vakıf genel merkezinde ağırladıklarını bildirdi. Bağcı, yurt dışında işbirliği imkanlarının ele alındığı toplantıya 60’dan fazla üniversitenin rektör ve rektör yardımcısının katıldığını bildirdi.

Vakfın istişare toplantısında Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Birol Aygün, 25 üniversitenin rektörü, 30'dan fazla üniversitenin rektör yardımcısına hitaben konuşma yaptı.

Son Güncelleme: 09.01.2020 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.