Rektör'den son mesajlar

HİTÜ Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, üniversitenin birimleri ile bir araya geliyor.

19 Mayıs 2019 Pazar 14:40
Rektör'den son mesajlar

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam ile birlikte Genel Sekreterlik, Hukuk Müşavirliği, Yazı İşleri Müdürlüğü, Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü, İç Denetim Birimi, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü, Uluslararası İlişkiler Birimi ve Bilgi Edinme Birimi personeli ile bir araya geldi.

Rektör Alkan konuşmasında, üniversitenin hızla geliştiğine ve büyüdüğüne dikkat çekerek “Bu süreçte yaptığınız özverili çalışmalarınızla Üniversitemize önemli katkılar sağladınız. Hepimiz büyük bir bütünün parçalarıyız. Hepinizin gayreti bütünün içerisinde büyük önem arz ediyor. Bu süreç zarfında omuz omuza, hep birlikte çalışmalarımızı başarılı bir şekilde sürdürdük. Hepinize bu noktadaki tüm gayretleriniz için içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhtemelen 2019-05-19 18:36:45

İTÜ ye gidince sakalını keser.

banner165